LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Smotra na Prokurativama

Velika Smotra Sveučilišta u Splitu uz koktele, pivo, hranu, glazbu, plovidbu morem i još mnogo toga

29. travnja od 11 do 16 sati rezervirajte za posjet fakultetima.

29. travnja od 11 do 16 sati rezervirajte za posjet fakultetima.

Sveučilište u Splitu u petak, 29. travnja organizira Smotru Sveučilišta na splitskim Prokurativama na kojoj će svi fakulteti na Sveučilištu u Splitu, Akademija, Sveučilišna knjižnica, Studentski centar i samostalni studiji moći budućim studentima i svima zainteresiranima predstaviti svoje studijske programe, uvjete upisa, smještaj, prehranu i usluge koje pružaju.

Smotri će se pridružiti i studentske udruge, Ured za mobilnost i međunarodnu suradnju, Ured europskog sveučilišta mora i Ured za studentski standard, ali i profesori, asistenti i studenti. Svi posjetitelji će tako imati priliku upoznati se s projektima, mogućnostima studentske razmjene, studentskim standardom u Splitu i još mnogim stvarima koje Sveučilište nudi svojim studentima.

Fakulteti su pripremili svoje programe pa je tako Ekonomski fakultet pripremio talk-show na kojem će gostovati djelatnici fakulteta i posjetitelji Smotre, Kineziološki fakultet pripremio je vježbe uz glazbu, Kemijsko-tehnološki proizvode koji su napravljeni na fakultetu, među njima i pivo Brucošica te sapune raznih mirisa.

Ako na Smotru s vama povedete starije članove obitelji, Medicinski fakultet organizira mjerenje tlaka i šećera za odrasle, a isplanirali su i radionicu o očuvanju zdravlja zuba pod nazivom Zubolina za one najmlađe koji dođu posjetiti. S Pomorskog fakulteta pripremili su izlazak na more s jedrilicom i brodicom, a posjetitelji će moći isprobati i razne morske vještine.

Umjetnička akademija, koja usput i slavi 25 godina postojanja, pripremila je grafičku i kaligrafsku radionicu, arije, duete iz Tijardovićevih opereta uz izvedbu kostimiranih studenata uz koreografiju, četiri glumačko-plesne izvedbe, nastup Kvarteta saksofona i gudački koncerte iz Vivaldijevih Godišnjih doba. Na Smotri će sudjelovati i Vojno pomorstvo vježbe s naoružanjem te razgledavanje vojnog broda, a Hotelijerstvo i gastronomija prezentirat će pripremu bezalkoholnih koktela.

Posjetitelje će zabavljati i akademski zbor Silvije Bombardelli, Radio Kampus, a Studentski centar pripremit će hranu i piće.

Smotra na Prokurativama trajat će od 11 do 16 sati.
FOTO: SVEUČILIŠTE U SPLITU