LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Digitalizacija GISKO-a

Uvedena mKnjižnica koja nudi brži pristup uslugama i zamjenjuje fizičku iskaznicu

Od 7. prosinca članovi GISKO-a na jednostavniji način mogu koristiti usluge Knjižnice zahvaljujući aplikaciji mKnjižnica.

Od 7. prosinca članovi GISKO-a na jednostavniji način mogu koristiti usluge Knjižnice zahvaljujući aplikaciji mKnjižnica.

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek prije 5 dana uvela je novitet. Riječ je o aplikaciji mKnjižnica pomoću koje će biti lakša i jednostavnija komunikacija korisnika s Knjižnicom.

Uz mKnjižnicu mogu lakše pristupiti brojnim uslugama koje GISKO nudi: pretraživati e-katalog, pregledati kalendar događanja, produžiti rok posudbe ili zatražiti pripremu literature. Kako navode iz GISKO-a, sadrži i druge elemente koji su ključni za korisnike, kao što su radno vrijeme Knjižnice, česta pitanja, kontakti te poveznice na Facebook, Twitter, Instagram, Youtube kanal Knjižnice i posudbu e-knjiga.

Aplikacija je dostupna na Android i iOS operacijskim sustavima te zahvaljujući njoj korisnici vše neće morati nositi fizičku člansku iskaznicu prilikom posudbe građe ili rada u čitaonicama. Može se instalirati pomoću Google Playa ili Apple Store platforme čije su poveznice dostupne na mrežnoj stranici Knjižnice.
FOTO: UNSPLASH