LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Motiviranje studenata

Ususret App Start Contestu: predavanje o developmentu, a zatim i o redizajnu iOS i Android aplikaciji

Prvo predavanje pod nazivom Sve što vam ne kažu, a trebali biste znati o svijetu developmenta održat će Ian Rumac, dok će drugo predavanje Measure twice, cut once održati Krešimir Mudrovčić.

Prvo predavanje pod nazivom Sve što vam ne kažu, a trebali biste znati o svijetu developmenta održat će Ian Rumac, dok će drugo predavanje Measure twice, cut once održati Krešimir Mudrovčić.

U sklopu najvećeg studentskog natjecanja u izradi web i mobilnih aplikacija App Start Contesta organizira se niz predavanja koja će održati ovogodišnji partneri natjecanja. Prvo će održati Ian Rumac u poduzeću Undabot (ulica Ivana Lučića 2a) 27. ožujka u 17 sati, a drugo Krešimir Mudrovčić u poduzeću FIVE (Heinzelova 33) 2. travnja u 17 sati.

Na predavanju Sve što vam ne kažu, a trebali biste znati o svijetu developmenta studenti mogu saznati što je sve potrebno za ulazak u svijet developmenta, kako se istaknuti u odnosu na druge kolege, kako ostati up-to-date u svijetu koji se stalno mijenja, kako se angažirati u communityju, zašto je GitHub kao Instagram za developere te odgovore na brojna druga pitanja.

Na predavanju Measure twice, cut once pokušat će se dati odgovori na pitanja kako sam sebi biti produkt-osoba i razmišljati o budućnosti tog produkta, kako verificirati svoju ideju (je li ona potrebna, rješava li problem, hoće li biti zainteresiranih korisnika, kako isplanirati proces, predvidjeti potencijalne probleme i preventivno djelovati). Na primjeru kompanije Rosette Stone objasnit će se proces redizajna iOS i Android aplikacije. Predavač će se osvrnuti na ciljeve, procese, korake i izazove s kojima su se susreli te na to kako su ih riješili.

Natjecanje App Start Contest održava se 12. godinu u organizaciji udruge eSTUDENT, a s ciljem poticanja studenata da naprave sljedeći korak i pretvore dobre ideje u vrijedne aplikacije. Zainteresirani se mogu prijaviti za sudjelovanje na prvom predavanju na linku.

FOTO: PIXABAY