LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT poziva na sudjelovanje

Uskoro počinju studentska natjecanja orijentirana na poslovne slučajeve

Studentska udruga eSTUDENT u mjesecu ožujku organizira dva zanimljiva projekta namijenjena svim studentima u Hrvatskoj, ali i u regiji.

Studentska udruga eSTUDENT u mjesecu ožujku organizira dva zanimljiva projekta namijenjena svim studentima u Hrvatskoj, ali i u regiji.

Tražite izazov? Timski rad?

Nova znanja i vještine?

Iskustvo? Dobru zabavu? Nagrade?

Donosimo vam kratak pregled projekata eSTUDENTa, a prijave kreću uskoro.

Case Study Competition je natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva, u kojem poduzeća partneri iznose problematiku, a studenti u timovima od dvije do četiri osobe moraju ponuditi odgovarajuće rješenje. Timovi se mogu sastojati od studenata s različitih fakulteta, a jedna osoba može biti prijavljena u 2 različita tima, uz uvjet da timovi sudjeluju u različitim poslovnim slučajevima.

Tijekom natjecanja svi sudionici imaju pravo konzultirati se s predstavnikom poduzeća (mentorom), kao i s profesorima i asistentima s fakulteta. Novčani fond nagrada u 2015. iznosi 234 000 kuna.

Uvodno predavanje održat će se 2. ožujka na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (dvorana 3) u 12 sati.

Detalji su dostupni na poveznici.

Smartup je edukativno natjecanje u razvoju poslovne ideje, u svrhu promicanja poduzetništva među mladima i boljeg razumijevanja Lean metodologije (novog pristupa u razvoju poslovanja i proizvoda). Također, projekt uključuje brojne edukativne radionice, sastanke i stručna mentorstva. Natjecatelji se prijavljuju u timovima od dviju do pet osoba, a jedna osoba može sudjelovati samo u jednom timu.

Na natjecanju se može prijaviti poslovna ideja koja je već bila prijavljena i na nekom drugom natječaju. Smartup je ujedno i nasljednik nekadašnjeg natjecanja u pisanju poslovnih planova (Business Plan Contest).

Otvorenje i prijave kreću od 16. ožujka te će trajati do 27. ožujka. Najbolje timove očekuju nagrade u iznosu od 6 000 do 12 000 kuna, ali i prilika da budu primljeni u inkubator poduzetništva.

Detalji su dostupni na poveznici.

FOTO: ESTUDENT