LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
računalne i društvene igre

UniZg Global Game Jam: inovacije i kreativnost u svijetu razvoja igara

UniZg Global Game Jam okuplja studente različitih struka, od računalnih znanosti do likovnih umjetnosti, stvarajući multidisciplinarno okruženje koje odražava stvarnu dinamiku industrije igara.

UniZg Global Game Jam okuplja studente različitih struka, od računalnih znanosti do likovnih umjetnosti, stvarajući multidisciplinarno okruženje koje odražava stvarnu dinamiku industrije igara.

Od 26. do 28. siječnja zaljubljenici u računalne i društvene igre imat će priliku sudjelovati u jedinstvenom događanju posvećenom razvoju igara – UniZg Global Game Jam. Ovo zanimljivo okupljanje održat će se u prostorijama Studija dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, smještenog u Frankopanskoj ulici.

Organizirano u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti (ADU), Fakultetom elektrotehnike i računarstva (FER) te Studijem dizajna, cilj je ovoga događanja stvoriti platformu za dinamičnu razmjenu znanja, iskustava i ideja na području razvoja igara, dizajna, programiranja i umjetnosti. UniZg Global Game Jam predstavlja priliku za povezivanje studenata i profesionalaca, potičući inovacije i kreativnost u okvirima ove dinamične industrije.
 


VEZANO: Digitalna osobna i studentska iskaznica na mobitelu?


 

Stvaranje mostova između svjetova


Jedan je od ključnih ciljeva UniZg Global Game Jama stvaranje poticajnog okruženja za razmjenu znanja i iskustava. Za vrijeme događanja sudionici će imati priliku sudjelovati u radionicama, predavanjima i diskusijama sa stručnjacima iz industrije. Suradnja između studenata i profesionalaca potaknut će razvoj novih perspektiva i pružiti uvid u najnovije trendove u svijetu igara.

UniZg Global Game Jam okuplja studente različitih struka, od računalnih znanosti do likovnih umjetnosti, stvarajući multidisciplinarno okruženje koje odražava stvarnu dinamiku industrije igara. Sudionici će radom u timovima dobiti priliku za razvijanje svojih vještina, stvarajući most između različitih sektora i struka.

 

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA