LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Znanstvena uspješnost i izvrsnost

UNIRI: raspisani natječaji Zaklade Sveučilišta

Zaklada potiče transfer znanja i daljnji razvoj znanosti raspisivanjem Natječaja.

Zaklada potiče transfer znanja i daljnji razvoj znanosti raspisivanjem Natječaja.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaje za dodjelu Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za prethodnu kalendarsku godinu 2022. i Nagrade za transfer znanja.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava, a rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2023. (zaključana prijava i datum poštanskog žiga), stoji na stranici UNIRI-a.

Fokus natječaja stavlja se na kriterije znanstvene uspješnosti i izvrsnosti u znanstveno-istraživačkom, te umjetničkom radu sukladno Pravilniku o uvjetima za izbor u znanstvena zvanja (NN 28/2017) i Pravilniku o uvjetima za izbor u umjetničko-nastavna zvanja (NN 86/2010).

Jedan od strateških ciljeva UNIRI-a i Zaklade UNIRI-a je upravo transfer znanja, koji obuhvaća sve naplatne djelatnosti kojima se, koristeći kompetencije, stručno znanje i opremu Sveučilišta, stvara vrijednost za gospodarske i druge subjekte, a najboljim poslovnim praksama doprinosi dobrobiti Sveučilišta i njegovih sastavnica, zaposlenika i društvenog okruženja, stoji u objavi.

Prijavu na natječaj Nagrade za transfer znanja možete poslati putem Zakladinog EPP sustava najkasnije do 30. rujna 2023. godine.

Potrebnu dokumentaciju potražite na poveznici, a za sve nejasnoće obratite se na e-mail zaklada@uniri.hr.
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT