LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

UKRASI SA SRCEM: izrađeni su od ljuštura kamenica i dagnji, a novac ide u humanitarne svrhe

Događaj također promovira lokalne proizvođače hrane i pića.

Događaj također promovira lokalne proizvođače hrane i pića.

Odjel za primijenjenu ekologiju Sveučilišta u Dubrovniku organizira akciju prikupljanja sredstava za korisnike Udruge za Down sindrom DNŽ i Udruge Lukjernica. Događaj se održao u srijedu, 20. prosinca, na adventskoj kućici ispred Studentskog doma.

Cilj je ove inicijative podržati zajednicu i pružiti podršku osobama s Downovim sindromom. Tijekom događaja, posjetitelji će imati priliku kupiti unikatne božićne ukrase, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za potrebe navedenih udruga.
 


VEZANO: Božićna radionica izrade drugačijih ukrasa uz pomoć korisnika Udruge za Down sindrom



Ukrasi od praha ljuštura kamenica i dagnji


Jedinstvenost je ovih ukrasa u njihovoj održivosti i originalnosti. Ukrase, koji su izrađeni od praha ljuštura kamenica i dagnji, oslikavaju korisnici udruga, što im daje posebnu vrijednost.

Osim u kupnji božićnih ukrasa, posjetitelji su mogli uživati u prigodnim ribljim delicijama i vrhunskim vinima, osiguranim u suradnji s tvrtkama Riba Mljet i Školjkarstvo Mušula te wine barom M’arden. Ova suradnja ne podržava samo humanitarni karakter događaja, već također promovira lokalne proizvođače hrane i pića.

Svi zainteresirani bili su pozvani da posjete adventsku kućicu ispred Studentskog doma, podrže akciju te uživaju u blagdanskom ozračju.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA