LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Graffiti jam

U Zonu dolaze najbolji splitski writteri, prijavi se na Sketch battle!

Finalisti natjecanja neće se boriti samo za slavu, već i za vrijedne nagrade.

Finalisti natjecanja neće se boriti samo za slavu, već i za vrijedne nagrade.

Kreativci i umjetnici koji dijele ljubav prema graffitima mogu se okušati u natjecanju i pokazati svoje vještine. Naime, u  subotu, 16. prosinca, od 10 do 18 sati u Zoni će se održati graffiti jam GROG Marker Day. ArtistVito na Å perun dovodi najbolje splitske writtere, a održat će se i natjecanje za crtače koji žele dokazati svoje vještine.
 


VEZANO: Besplatna radionica glume pred kamerom



Poznata imena splitske graffiti i street art scene markerima će crtati na platnu. Senk, Raider, Kwon, Mikun, Svaigimage, Apaš, Wens i Nora kreirat će radove koji će se istog dana, već za vrijeme nastajanja, moći otkupiti u sklopu humanitarne akcije „A di si ti?!”.

FOTO: Graffiti jam/ Info Zona
 
 

Besplatna prijava i vrijedne nagrade

 

„Od 15:30 održat će se Sketch battle, natjecanje u crtanju skica na koje se mogu prijaviti svi zainteresirani. O pobjednicima crtačkih dvoboja odlučivat će iskusni crtači u žiriju, a finalisti će se osim za slavu boriti i za vrijedne nagrade. U nagradnom fondu su Grog Limited Edition setovi i Clash sprejevi. Prijavite se i pokažite svoje crtačke vještine ili nam se samo pridružite na cjelodnevnom druženju uz glazbu i crtanje.“ – poziva Davor Perišić iz ArtistVita.

 

Prijave za Sketch battle su besplatne i dostupne putem prijavnice na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA, INFO ZONA