LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje namijenjeno studentima

U zagrebačkom se Studentskom centru održava interaktivno predavanje o izradi životopisa

Studenti na predavanju, koje će se 14. ožujka 2019. održati u Studentskom centru u Zagrebu, imaju priliku naučiti sve o pisanja životopisa.

Studenti na predavanju, koje će se 14. ožujka 2019. održati u Studentskom centru u Zagrebu, imaju priliku naučiti sve o pisanja životopisa.

Studiranje je razdoblje kada je potrebno početi ozbiljnije razmišljati o svojoj karijeri ili u kojemu se već brojni studenti susreću s poslovnim prilikama i studentskim poslovima. Većini će prva asocijacija na životopis biti Europass, no ponekad je bitno da se vaša kreativnost i individualnost primijeti već pri prvome pogledu na životopis. Upravo zato Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Ured za studente Sveučilišta u Zagrebu organiziraju predavanje na temu pisanja životopisa, namijenjeno studentima preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija te poslijediplomskih studija.

Bez dobrog životopisa šansa za dobivanje posla postaje zabrinjavajuće niska pa ćete na ovome predavanju imati priliku saznati kako oblikovati životopis i motivacijsko pismo. Saznat ćete nešto i o preporuci, još jednoj bitnoj stvari prilikom prijave na neko radno mjesto, kao i psihološkom aspektu u podlozi danih preporuka.

Kako ne bi sve ostalo na teoriji, organizatori su se pobrinuli da studentima pokažu primjere studentskih životopisa, motivacijskih pisama i molbi te da na sve navedeno daju komentar. Ako vas zanima je li vaš životopis toliko dobar koliko mislite, možete ga poslati na e-mail adresu bozidar.niksa.tarabic@unizg.hr ili bozidar.niksa.tarabic@gmail.com najkasnije do utorka, 12. ožujka, pa će se i vaš anonimni doprinos komentirati na predavanju.

Predavanje će se održati 14. ožujka u 17 sati na adresi Studentski centar Zagreb, Savska 25, Stablo znanja – powered by A1, na prvome katu glavne zgrade. Više informacija moguće je pronaći na poveznici.

FOTO: PIXABAY