LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za usavršavanje znanja

U Zagreb uoči Adventa stižu turistički stručnjaci iz 17 zemalja

Best Stay turistička konferencija ugostit će predstavnike najvećih hotelskih kompanija iz Europe i svijeta.

Best Stay turistička konferencija ugostit će predstavnike najvećih hotelskih kompanija iz Europe i svijeta.

Zagreb će 29. i 30. studenoga biti hotspot za turističke profesionalce koji će se okupiti na devetom izdanju međunarodne konferencije turističke i hotelske industrije Best Stay.  Sudionici će tijekom dva dana održavanja konferencije u hotelu Zonar imati priliku razmijeniti znanja i iskustva s predstavnicima najvećih hotelskih kompanija iz Europe i svijeta.

FOTO: ARTKOM

Koji su trendovi u hotelskoj i turističkoj industriji u najrazvijenijm zemljama? Što domaći stručnjaci mogu naučiti od kolega iz inozemstva koji su u prednosti s tehnologijom i financijskim mogućnostima? Mogu li se uopće (i ako da – kako?) u hrvatsku i regionalnu realnost implementirati trendovi iz svijeta o kojima će se na konferenciji govoriti? Sve su to pitanja na koja će odgovori stizati tijekom dva dana održavanja Best Stay konferencije.

Trendove u turističkoj industriji kreiraju sve zahtjevniji gosti. Kreiranje kvalitetne turističke ponude na svim razinama nikada nije bilo kompleksnije. Jednako je kompleksno i njeno oglašavanje, definiranje pravog prodajnog pristupa ciljanim skupinama uz paralelno konstantu brigu o pozitivnom imidžu brenda.
 

Kako postati i ostati hotel i destinacija koju će gosti ocijeniti kao svoja „best places to stay“?
 

Bogatim i pomno planiranim programskim sadržajem koji uključuje dosad najveći broj gostiju iz inozemstva željeli smo stručnoj javnosti i sudionicima konferencije prezentirati teme fokusirane na budućnost turizma i hotelijerstva. Jednu od zanimljivih prezentacija održat će Tina Busak koja dolazi iz Velike Britanije iz moćne The Walt Disney Company, dok će Ružica Dujmić, koja dolazi iz Švicarske, gdje je članica Upravnog odbora Cachet Hotel Collection, konkretnom studijom slučaja pokazati sudionicima kako rezanjem troškova unaprijediti hotelsko poslovanje. 
 

„Cilj nam je da svi sudionici s konferencije izađu s novim znanjima i idejama, motivirani i inspirirani prezentacijama etabliranih stručnjaka kao i direktnim razgovorima koje im omogućujemo kroz organizaciju sastanaka. Networkingu posvećujemo posebnu pozornost i njime u formalnom dijelu (nevidljivo) upravljamo kako bi naši sudionici izvukli maksimum iz svog boravka na konferenciji. No, iskustvo nam pokazuje da je Best Stay party na glasu kao idealno mjesto za networking u neformalnijem okruženju, što nas raduje jer za nas je ključan uspjeh povratna info da su sudionici prepoznali zajedničke interese i dogovorili suradnje“,  izjavila je Martina Lucić Čanak, direktorica konferencije.


Uz program za turističke te hotelske profesionalce i menadžere ove godine Best Stay otvara svoja vrata i studentima koji se tek spremaju zakoračiti na tržište rada. Njima će iskusni profesionalci otkriti što nudi svijet turizma i hotelijerstva te im pomoći kreirati viziju svoje karijere u tom sektoru.

Program konferencije pronađite ovdje.

FOTO: PR, ARTKOM