LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT poziva

U utorak završnica App Star Contesta

Finale je rezervirano za utorak, 20. svibnja na FER-u u dvorani D1 s početkom u 15 sati, gdje se mogu uživo vidjeti 3-minutna predstavljanja 10 najboljih studentskih radova te saznati pobjednici, a druženje se potom nastavlja u KSETu.

Finale je rezervirano za utorak, 20. svibnja na FER-u u dvorani D1 s početkom u 15 sati, gdje se mogu uživo vidjeti 3-minutna predstavljanja 10 najboljih studentskih radova te saznati pobjednici, a druženje se potom nastavlja u KSETu.

App Start Contest, edukativno studentsko natjecanje u organizaciji eSTUDENTa, bliži se svojoj ovogodišnjoj završnici. Finale je rezervirano za utorak, 20. svibnja na FER-u u dvorani D1 s početkom u 15 sati gdje se mogu uživo vidjeti 3-minutna predstavljanja 10 najboljih studentskih radova te saznati pobjednici. Druženje se potom nastavlja u KSETu.

Organizirano treću godinu zaredom, App Start Contest je najveće hrvatsko studentsko natjecanje u pokretanju tehnoloških startupova, a ovogodišnje natjecanje za finaliste je pripremilo izdašne nagrade, za koje su se pobrinuli partneri projekta: Vipnet, Infobip, Troido Android Consulting, Nanobit, Degordian, Pet minuta i Omega Software.

Ovogodišnje nagrade za pobjednike iznose redom 20 000 kn, 13 000 kn, 7000 kn, a dodjeljuju se i posebne nagrade za najbolji dizajn u iznosu od 2000 kn i najbolju prezentaciju u iznosu od 1000 kn. Za nagrade se ove godine borilo preko 50 studentskih timova, koji su uz komentare stručnog žirija te konzultacije i predavanja od strane IT stručnjaka partnerskih tvrtki tijekom 4 mjeseca razvijali svoja rješenja. Rezultat je tog rada 26 realiziranih funkcionalnih mobilnih aplikacija.

Proizvodi kao što su Fieldpod, Startupality i BackWay svoj su prvi korak napravili upravo na App Start Contestu, koji im je poslužio kao odskočna daska za daljnju realizaciju i predstavljanje pred potencijalnim partnerima. Osim samih pitcheva, najbolje aplikacije ovogodišnjeg natjecanja također ćete moći uživo isprobati na uređajima koje će ustupiti glavni partner ovogodišnjeg natjecanja, Vipnet.

Ceremonija će se nastaviti opuštenim druženjem i partyem u KSET-u, na kojem imate priliku upoznati natjecatelje i razgovarati s partnerima, uz studentske cijene pića.

Za detaljne informacije, pratite App Start Contest na Facebook stranici.

FOTO: ESTUDENT