LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj Sveučilišta u Zagrebu

U tijeku prijave za studij kojim postajete sveučilišni specijalist Poslovnog upravljanja u graditeljstvu

Do 1. rujna 2020. godine primaju se prijave za studij Poslovno upravljanje u graditeljstvu na Sveučilištu u Zagrebu koji traje četiri semestra.

Do 1. rujna 2020. godine primaju se prijave za studij Poslovno upravljanje u graditeljstvu na Sveučilištu u Zagrebu koji traje četiri semestra.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za upis VII. generacije studenata na Međunarodni sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Poslovno upravljanje u graditeljstvu – MBA IN CONSTRUCTION (MBACon) u akademskoj godini 2020/2021.

Studij traje 4 semestra, pri čemu se u 3 semestra odvija nastava u modulima, a u posljednjem se izrađuje završni rad. Njegovim završetkom stječe se 90 ECTS-bodova i akademski naziv: sveučilišni specijalist Poslovnog upravljanja u graditeljstvu (University specialist MBA in Construction).

Kandidati za polaznike studija oni su studenti koji su završili diplomski ili dodiplomski građevinarstva, arhitekture ili srodnoga sveučilišnoga tehničkog studija završetkom kojega stječu 300 ECTS-a. Ovdje mogu studirati i studenti koji su prethodno završili sveučilišni diplomski studij iz odgovarajućeg područja, ali uz polaganje razlikovnih ispita.

Više o prijavi, koju treba poslati najkasnije do 1. rujna ove godine, možete pronaći na poveznici.
FOTO: PINTEREST