LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecanje u organizaciji udruge BEST

U tijeku prijave za najveći studentski hackathon!

Prijave za natjecanje Artificial Intelligence BattleGround traju do 1. ožujka, a nagradu odnose tri najbolja tima.

Prijave za natjecanje Artificial Intelligence BattleGround traju do 1. ožujka, a nagradu odnose tri najbolja tima.

Uskoro nas očekuje 5. izdanje AIBG natjecanja (Artificial Intelligence BattleGround) – 13. i 14. ožujka u Stablu znanja (u prostorijama zagrebačkog Studentskog centra). Osmislili su ga i organizirali članovi studentske udruge BEST Zagreb.

Ujedno je to i najveći hackathon ovakvog tipa koji organiziraju studenti. Cilj mu je da upravo studenti testiraju vlastite programske vještine te ostvare novi kontakt i povežu se s renomiranim hrvatskim IT tvrtkama kako bi ostvarili radni odnos u budućnosti.

Natjecanje je podijeljeno u dvije faze od kojih je prva faza maratonsko programiranje koje traje neprekidnih 20 sati. U tom razdoblju četveročlani timovi programiraju umjetnu inteligenciju sa svrhom efikasnog rješavanja zadatka koji je zadan u obliku igrice. Zatim slijedi drugi dio natjecanja koji se sastoji od međusobnih borbi po principu turnira, tim protiv tima. 

Za tri najbolja tima BEST Zagreb u suradnji s partnerima osigurava novčane nagrade. Riječ je o impresivnim iznosima.

Timovi se sastoje od četiriju osoba, a moguće se prijaviti samostalno ili u već okupljenom timu. Prijave traju do 1. ožujka 2020. godine.

Dodatne informacije nalaze se na poveznici.

FOTO: PIXABAY