LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

U tijeku prijave na praktičnu radionicu za studente građevine

Sudionici će dobiti priliku praktično raditi s Allplan BIM i Lumion alatima uz stručno vodstvo i podršku tijekom učenja.

Sudionici će dobiti priliku praktično raditi s Allplan BIM i Lumion alatima uz stručno vodstvo i podršku tijekom učenja.

Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci organizira zanimljivu radionicu za studente, a u pripremi ove teme surađivat će s arhitektonskom tvrtkom Baldinistudio d.o.o. iz Zagreba. Program edukacijskog susreta predviđa obradu Allplan BIM softvera i Lumiona, alata koje koriste profesionalci u industriji. Ova potpuno besplatna radionica održat će se 5. i 6. te 12. travnja na Građevinskom fakultetu u Rijeci u računalnom kabinetu G-109/110.

Tijekom radionice, čije je planirano trajanje sedam do osam sati dnevno uz predviđene pauze, sudionici će dobiti priliku praktično raditi sa spomenutim alatima uz stručno vodstvo i podršku tijekom učenja. Svi polaznici po završetku i slanju rada s edukacije steći će i certifikat o uspješno položenim osnovama Allplana, nakon čega ujedno imaju priliku i sudjelovati u Allplan studentskom natjecanju.

Organizatori napominju da je broj mjesta ograničen, stoga se svim zainteresiranima preporučuje prijaviti se što prije. Detalji o prijavi te preuzimanju besplatnih verzija programa za edukacije nalaze se na stranicama Građevinskog fakulteta u Rijeci.
FOTO: UNSPLASH