LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

U tijeku natječaj za dodjelu stipendija Zaklade Sveučilišta u Zagrebu

Ukupno 8 stipendija u dvije kategorije dijeli se studentima koji se prijave na aktualni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade Sveučilišta u Zagrebu.

Ukupno 8 stipendija u dvije kategorije dijeli se studentima koji se prijave na aktualni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade Sveučilišta u Zagrebu.

Objavljen je javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade u akademskoj godini 2019./2020. Prijave se podnose do 2. veljače do 23:59 sati.

Riječ je o stipendiji koja se dodjeljuje u 2 kategorije, a prijave s nepotpunom dokumentacijom ili prijave koje ne budu podnesene u roku i na način propisan javnim natječajem neće se razmatrati.

Kategorija A./B.

Pod ovu kategoriju spadaju redoviti studenti preddiplomskih sveučilišnih studija, diplomskih sveučilišnih studija, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija na Sveučilištu u Zagrebu koji su slabijeg socijalno-ekonomskog statusa, odnosno bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

U ovoj kategoriji dodjeljuju se četiri stipendije u ukupnom iznosu pojedine stipendije od 10.000 kuna.

Kategorija C.

Ovdje spadaju redoviti studenti iz inozemstva podrijetlom iz Hrvatske s prebivalištem u inozemstvu, koji dolaze na Sveučilište u Zagrebu radi učenja hrvatskog jezika.

U ovoj kategoriji također se dodjeljuju četiri stipendije, no u ovom slučaju u iznosu od 2.500 kuna.

Dostavljena dokumentacija ne vraća se podnositelju prijave, a za sva dodatna pojašnjenja studenti se mogu obratiti na kontakt e-mail adresu: zaklada@unizg.hr ili na telefonski broj +385 14564 106. Cijeli tekst natječaja i više informacija o prijavi možete pronaći na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR