LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ČETVRTI PO REDU

U Rijeci se sprema još jedan PhD Career Café, a na stol se u opuštenoj atmosferi donose važne akademske teme

Naziv četvrtog PhD Career Café-a je „Doktori/ce znanosti izvan akademske zajednice – prepoznajemo li prilike?“, a ideja je o važnim temama razgovarati u opuštenoj atmosferi.

Naziv četvrtog PhD Career Café-a je „Doktori/ce znanosti izvan akademske zajednice – prepoznajemo li prilike?“, a ideja je o važnim temama razgovarati u opuštenoj atmosferi.

Doktorandi nisu tek neki uštogljeni ljudi koje viđamo na hodnicima naših fakulteta, a da je tome tako dokazuje i PhD Career Café koji se odvija na Sveučilištu u Rijeci.

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju četvrtu po redu tribinu PhD Career Café koja će se održati u četvrtak 08. prosinca u 19:00 sati, u Café-baru Start, u zgradi Znanstveno-tehnologijskog parka Step Ri (Ulica Radmile Matejčić 10).

Naziv četvrtog PhD Career Café-a je „Doktori/ce znanosti izvan akademske zajednice – prepoznajemo li prilike?“, a ideja je u opuštenoj atmosferi razgovarati o zapošljavanju, profesionalnim mogućnostima, izazovima te potencijalnom doprinosu dokotora/ica znanosti u gospodarstvu i zajednici.

Panelisti tribine su:

prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, rektorica, UNIRI, 
prof. dr. sc. Viktor Peršić, Thalassotherapia Opatija, 
Boris Golob, STEPRI, 
prof. dr. sc. Goran Palčevski dr. med., Grad Rijeka, 
Marijan Lorencin, CEO AITAC d.o.o.

Moderatori tribine su Predstojnik Doktorske škole prof. dr. sc. Igor Prpić, dr. med. i koordinator Ureda za karijere prof. dr. sc. Zoran Sušanj, a tribina bi trebala trajati 2 sata.
 
PhD Career Café tribine namijenjene su razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.
 
Broj sudionika četvrtog PhD Career Café-a je ograničen, a prijave su moguće najkasnije do utorka 6. prosinca 2022. godine putem poveznice.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA