LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar podrške studentima i mladima s invaliditetom

U Rijeci grupni susret podrške za studente s invaliditetom

Susreti su osmišljeni kao prostor za razmjenu iskustava, savjetovanje i druženje za studente s invaliditetom te članove Udruge ZNAM.

Susreti su osmišljeni kao prostor za razmjenu iskustava, savjetovanje i druženje za studente s invaliditetom te članove Udruge ZNAM.

U ponedjeljak, 27. svibnja 2024. godine, od 16 do 18 sati, u prostoriji G-205 na Građevinskom fakultetu u Rijeci, na adresi Radmile Matejčić 3, održat će se grupna podrška za studente. Susreti su osmišljeni kao prostor za razmjenu iskustava, savjetovanje i druženje za studente s invaliditetom te članove Udruge ZNAM.

Ako ste osoba s invaliditetom i tražite pravi fakultet za sebe, onda ovaj vodič ima sve informacije koje vam trebaju


Program provodi Udruga za mlade i studente s invaliditetom Primorsko-goranske županije ZNAM u partnerstvu sa Sveučilišnim savjetovališnim centrom Sveučilišta u Rijeci. Program je dio trogodišnjeg projekta pod nazivom Centar podrške studentima i mladima s invaliditetom, koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Program pruža podršku studentima s invaliditetom, omogućujući im prostor za dijeljenje iskustava, savjeta, druženje i informiranje o pravima i mogućnostima koje imaju tijekom svog studiranja. Susreti će biti prilika za razmjenu korisnih savjeta, pružanje emocionalne podrške i jačanje zajedništva među studentima. Za sudjelovanje na događaju potrebno je ispuniti obrazac o sudjelovanju.


Inspirativna priča: Erasmus+ mobilnost za studente s invaliditetom


Za dodatne informacije o aktivnostima projekta pratite mrežne stranice i društvene mreže Sveučilišnog savjetovališnog centra – Facebook i Instagram, kao i Facebook-stranicu Udruge ZNAM. Za dodatne informacije ili pitanja kontaktirajte Udrugu direktno putem e-adrese na udruga.znam@gmail.com.
IZVOR: SVEUČILIŠNI SAVJETOVALIŠNI CENTAR
FOTO: PEXELS