LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt IAESTE-a

U ožujku niz besplatnih edukacija za studente  – od poduzetništva, preko Erasmusa, do mentalnog zdravlja

U sklopu „Mjeseca edukacije studenata” svake srijede u ožujku, s početkom u 18 sati, održavat će se predavanja i radionice preko Google Meeta.

U sklopu „Mjeseca edukacije studenata” svake srijede u ožujku, s početkom u 18 sati, održavat će se predavanja i radionice preko Google Meeta.

IAESTE Rijeka, uz financijsku podršku Studentskog centra u Rijeci, priprema nekoliko online predavanja i radionica za studente u sklopu projekta Mjesec edukacije studenata. Projekt će trajati od 1. do 31. ožujka, a obuhvatit će teme iz poduzetništva, tehnologije, studentske razmjene, mentalnog zdravlja i života u doba pandemije.

U projektu gostuju brojni stručnjaci. Sudionicima će otkriti kako pokrenuti vlastiti posao, što je to blockchain tehnologija te zašto se koristi za zaštitu podataka. Isto tako, ispričat će im štošta o mogućnostima i pogodnostima Erasmus+ programa te kako održati normalan život i mentalno zdravlje u vrijeme pandemije koronavirusa  

Naposljetku, u planu je i predavanje o IAESTE-u u Rijeci, udruzi za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti. Sudionici će doznati više detalja o samoj organizaciji i mogućnostima učlanjenja. Raspored predavanja i dodatne informacije objavljene su na linku.

Edukacije će se održavati preko Google Meeta svake srijede u 18 sati. Sudjelovanje je besplatno.
FOTO: PIXABAY