LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski simpozij

U Osijeku će se govoriti o biomedicini

Osječka sveučilišta organiziraju veliku konferenciju o biomedicini.

Osječka sveučilišta organiziraju veliku konferenciju o biomedicini.

Korištenje kompjuterskih programa ima veliku ulogu kako u svakodnevnom životu, tako i u biomedicinskoj informatici koja zahtijeva mnoštvo matematičkog znanja u istraživanjima. U skladu s tim, u Osijeku se, u organizaciji Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Fakulteta medicine, Fakulteta ekonomije i matematičkog odsjeka, 21. veljače 2014. godine održava simpozij na temu biomedicinske informatike i njezine upotrebe.

Cilj ove konferencije je bolje upoznati ljude s istraživanjima koje provodi biomedicina i s informatikom koja se koristi u tim istraživanjima. Jednako tako će se kroz brojna predavanja doznati više o informatičkom znanju koje je potrebno za razvoj medicine te o korištenju kompjuterskih algoritama u kliničkoj medicini. Osim uvodnog predavanja dekana, održat će se predavanja o povijesti medicine, ali i o novostima s područja medicine i zdravlja.

Svi koji žele biti dio simpozija mogu se prijaviti na e-mail: mdebeljak@mefos.hr ili na broj telefona: 224 1420. Sve dodatne informacije o programu konferencije možete pronaći ovdje.

FOTO: STUDENTSKI.HR