LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DODIJELJENE SU REKTOROVE NAGRADE

U obljetničkoj 20. godini Sveučilište u Dubrovniku promoviralo 260 studenata

Na svečanim promocijama podijeljene su Rektorove nagrade, a najbolji studenti nagrađeni su i diplomama cum laude i summa cum laude.

Na svečanim promocijama podijeljene su Rektorove nagrade, a najbolji studenti nagrađeni su i diplomama cum laude i summa cum laude.

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku održane su u dva termina ispred Studentskog doma. U obljetničkoj 20. godini Sveučilišta ukupno je promovirano 260 studenata, 103 magistra struke/stručna specijalista i 157 prvostupnika. Na svečanim promocijama podijeljene su Rektorove nagrade, a najbolji studenti nagrađeni su i diplomama cum laude i summa cum laude.

Rektorove nagrade za akademsku 2021./2022. godinu na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Dubrovniku dobili su Jan Mark Novalija, Viktorija Pilon i Mirta Tonc za najbolji uspjeh na Odjelu za umjetnost i restauraciju, Antea Marić za najbolji uspjeh na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Tonći Biočić za najbolji uspjeh na Pomorskom odjelu, Nikoleta Kušelj za najbolji uspjeh na Odjelu za komunikologiju, Ivica Ćurčija i Sandra Komaić za najbolji uspjeh na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo, Jure Mandić za najbolji uspjeh na preddiplomskom studiju Povijest Jadrana i Mediterana i Marija Gardijan za najbolji uspjeh na Odjelu za primijenjenu ekologiju. 

FOTO: UNIDU, PRESS