LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DOJAVA STUDENTICE

U jednom od paviljona Studentskog doma Lašćina tuševi ne rade već više od 10 dana, a situacija se i dalje ne rješava

Kako stoji u dopisu studentice, uprava je obaviještena o ovom problemu, međutim nikakve mjere nisu poduzete kako bi se situacija riješila.

Kako stoji u dopisu studentice, uprava je obaviještena o ovom problemu, međutim nikakve mjere nisu poduzete kako bi se situacija riješila.

U Studentskom domu Lašćina u Zagrebu, u jednom od paviljona, već više od 10 dana ne rade tuševi, izjava je s kojom nam se na mail redakcije obratila jedna od studentica spomenutog doma.

Kako stoji u njenom dopisu, uprava je obaviještena o ovom problemu, međutim nikakve mjere nisu poduzete kako bi se situacija riješila.

Kao rezultat toga, 40-ak cura, studentica koje žive u tom paviljonu, mora se tuširati u drugim paviljonima, što predstavlja velik rizik za njihovo zdravlje.

Ovaj je problem ponavljajući, a tuševi su već jednom popravljeni, no nakon samo tri dana stanje se vratilo na staro. 

Shodno navodima studentice, o situaciji u Studentskom domu Lašćina možemo govoriti kao onoj koja zahtijeva hitnu reakciju uprave. U protivnom, studenti i studentice su prisiljeni trpjeti neugodnosti i riskirati svoje zdravlje tako što su primorani tuširati se u drugim paviljonima, što nerijetko nije ugodno i u sezoaima prehlada može do iste i dovesti.

O ovom problemu obratili smo se i na službeni mail poslovnice Studentskog centra u Zagrebu, a njihov odgovor ćemo po primitku prenijeti u cijelosti.
FOTO: PRIVATNA ARHIVA, STUDENTSKI.HR VIA CANVA