LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt udruge eSTUDENT

Tvoja karijera može započeti u Starter Mjesecu karijera

Starter Mjesec karijera dugogodišnji je projekt studentske udruge eSTUDENT, čija je svrha priprema mladih za proces zapošljavanja. Sve njegove sudionike očekuje pregršt korisnog i zanimljivog sadržaja.

Starter Mjesec karijera dugogodišnji je projekt studentske udruge eSTUDENT, čija je svrha priprema mladih za proces zapošljavanja. Sve njegove sudionike očekuje pregršt korisnog i zanimljivog sadržaja.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu započinje ovogodišnji Starter Mjesec karijera. Svečano otvorenje održat će se 15. studenog u 14 sati.

Na otvorenju će Iva Gospodnetić, voditeljica ureda Centra karijera FER-a, dati nekoliko savjeta o karijeri i zapošljavanju, a posjetitelji će moći čuti i predavanje Jana Šnajdera na temu Umjetna inteligencija: prilika ili prijetnja za tvoj život i karijeru? Nadalje, predstavit će se poduzeća koja sudjeluju u projektu, od kojih su posebice važna ona koja su dio Career Speed Datinga.

Starter Mjesec karijera dugogodišnji je projekt studentske udruge eSTUDENT, čija je svrha priprema mladih za proces zapošljavanja. Ona studentima omogućava pohađanje raznovrsnih aktivnosti i stjecanje praktičnih iskustava korisnih za budućnost koja ih očekuje.

Dana 23. studenog 2017. organiziran je Izlet na buduće radno mjesto, u Nanobit, uspješnu hrvatsku tvrtku za razvoj igrica za smartphone, dok će sudionici 8. prosinca moći posjetiti Degordian, najveću regionalnu digitalnu agenciju. U međuvremenu će se održati radionice na teme pisanja životopisa, selekcijskog intervjua te selekcijskog testiranja.

Starter Mjesec karijera završit će već spomenutim Career Speed Datingom, jedinstvenim spojem speed datea i razgovora za posao, namijenjenim studentima tehničkih i STEM usmjerenih fakulteta te veleučilišta. Održat će se na FER-u 14. prosinca, gostovat će čak 42 poduzeća, a prijave za sudjelovanje traju do 3. prosinca.

Više informacija o detaljima projekta možete pronaći na Facebook i web stranicama eSTUDENT-a.

FOTO: ESTUDENT