LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tekstilno-tehnološki fakultet

TTF sutra obilježava Dan fakulteta, a u četvrtak slijedi tradicionalno znanstveno-stručno savjetovanje

Kao i Dan fakulteta, stručno savjetovanje može se pratiti putem YouTube-a.

Kao i Dan fakulteta, stručno savjetovanje može se pratiti putem YouTube-a.

U srijedu, 25. siječnja, s početkom u 11 sati, održat će se svečana sjednica Fakultetskog vijeća povodom obilježavanja Dana Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 

Svečana sjednica moći će se pratiti putem službenog YouTube kanala (ovdje).

Dan kasnije, 26. siječnja od 9.30 sati, Tekstilno-tehnološki fakultet organizira svoje tradicionalno 15. znanstveno-stručno savjetovanje Tekstilna znanost i gospodarstvo - TZG, kojemu je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom.

Tema savjetovanja - Održiva moda, tekstil i zelene tehnologije u kontekstu kružnog gospodarstva - daje naglasak na održivi razvoj i kružno gospodarstvo te napredne procese i tehnologije za realizaciju suvremenoga, ekološki pogodnoga tekstila i odjeće. Program savjetovanja TZG 2023. uključit će pozvana predavanja renomiranih stručnjaka iz državnih, visokoobrazovnih i istraživačkih institucija kao i gospodarstva te posterska priopćenja znanstvenih i stručnih radova. Skup će pratiti i brojne druge aktivnosti. Bit će to ujedno i prigoda za susrete, razmjenu mišljenja i iskustava te uspostavu suradnje među sudionicima s visokih učilišta, instituta i gospodarstva.

Kao i Dan fakulteta, stručno savjetovanje može se pratiti putem YouTube-a (ovdje).

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT