LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Univerzitet u Sarajevu poziva

Treća Studentska lingvistička konferencija StuLiKon

Treće izdanje Studentske lingvističke konferencije StuLiKon održat će se od 25. do 27. travnja 2014. godine u prostorijama Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Treće izdanje Studentske lingvističke konferencije StuLiKon održat će se od 25. do 27. travnja 2014. godine u prostorijama Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Organizacijski odbor poziva sve zainteresirane studente dodiplomskih, diplomskih te postdiplomskih studija s područja jezikoslovlja da se prijave za sudjelovanje na trećem izdanju Studentske lingvističke konferencije StuLiKon. Konferencija će se održati od 25. do 27. travnja 2014. godine u prostorijama Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. 

Radovi studenata mogu biti s područja fonetike, fonologije, morfologije, sintakse, semantike, pragmatike, sociolingvistike, psiholingvistike, povijesti jezika, usvajanja jezika, kognitivne lingvistike, primijenjene lingvistike, analize diskursa te računalne lingvistike. Posebno se potiče pisanje radova na temu iz područja generativne gramatike. 

Svaki kandidat može prijaviti jedan samostalni i jedan koautorski rad. Službeni jezici Konferencije su svi južnoslavenski jezici i engleski jezik. Rok za prijavu radova je 1. ožujka 2014. godine

Detaljnije upute za pisanje apstrakta, radova i izradu prezentacija možete pronaći na stranici. Svi sudionici koji prijavljuju radove oslobođeni su plaćanja kotizacije na Konferenciji. Za dodatna pitanja možete se obratiti na e-mail adresu: konferencija@stulikon2014.org, a sva događanja vezana uz Konferenciju možete pratiti na Facebook stranici i na web stranici.

FOTO: STULIKON