LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar za podršku studentima i razvoj karijera

Treba ti novac za tečaj ili neki drugi oblik ulaganja u osobni razvoj? CPSRK FOI-ja ti može pomoći

Važno je da su aktivnosti, za koje su vam potrebna financijska sredstva, direktno vezana uz područje studiranja te da aktivnosti pridonose vašem osobnom napretku u karijeri u kojoj se trenutno pronalazite.

Važno je da su aktivnosti, za koje su vam potrebna financijska sredstva, direktno vezana uz područje studiranja te da aktivnosti pridonose vašem osobnom napretku u karijeri u kojoj se trenutno pronalazite.

Mnogi studenti ne znaju da Centar za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) s Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu (FOI) može financirati raznolike studentske aktivnosti. Bilo da imate želju otići na neku konferenciju, natjecanje ili želite odslušati neki tečaj, CPSRK vam može pomoći. 

Ovo Veleučilište poziva studente da se prijave na stipendiju


Važno je da su aktivnosti, za koje su vam potrebna financijska sredstva, direktno vezana uz područje studiranja te da aktivnosti pridonose vašem osobnom napretku u karijeri u kojoj se trenutno pronalazite. Dakle, CPSRK ne financira odlazak na koncert vašeg najdražeg izvođača, ali, primjerice, neki online tečaj bi mogao.
 

Kako zatražiti financijska sredstva?


Uspješnim učenicima i studentima podijeljeno više od 11 tisuća eura


Sudentski časopis FOI-a ST@K je objavio detalje o postupku slanja zahtjeva za financiranje studentskih aktivnosti. Postupak je vrlo jednostavan, a sve što trebate jest pronaći aktivnost za koju smatrate da je prikladna i posjetiti CPSRK portal. U izborniku s lijeve strane, nakon prijave u sustav, kliknite na „Moji zahtjevi”, a nakon toga je potrebno odabrati opciju „Kreiraj zahtjev”. Nakon popunjavanja obrasca svim potrebnim podatcima, možete predati zahtjev, nakon čega ga CPSRK pregledava, a zatim odobrava ili odbija.

Grad dodijelio 68 novih učeničkih i studentskih stipendija:„Stipendije ste zaradili svojom izvrsnošću“


Preporuča se kontaktiranje CPSRK-a prije podnešenja zahtjeva pute mail adrese cpsrk@foi.unizg.hr ili na broj telefona +385 42 390-814, radi provjere prikladnosti odabrane aktivnosti i visine troška kako bi cijeli postupak tekao što brže i lakše.
IZVOR: SUDENTSKI ČASOPIS FOI-A ST@K
FOTO: UNSPLASH