LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Netipična utrka

Trčite za dobrim ciljem: sudjelujte na humanitarnom sportskom događaju u Rijeci!

Karakteristika Wings for Life World Run je ta da nema klasične ciljne linije. Umjesto toga, trkači se natječu protiv virtualnog presretačkog vozila.

Karakteristika Wings for Life World Run je ta da nema klasične ciljne linije. Umjesto toga, trkači se natječu protiv virtualnog presretačkog vozila.

Pridružite se jedinstvenoj prilici da svojim trčanjem podržite istraživanja leđne moždine i pokažete solidarnost s milijunima ljudi diljem svijeta. Sveučilište u Rijeci u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci (SZSUR) i Društvom sportske rekreacije Kvarner, poziva vas na nezaboravnu utrku Wings for Life World Run, koja će se održati 5. svibnja 2024. godine, na Kampusu na Trsatu u 13 sati.
 

O utrci


Karakteristika Wings for Life World Run jest ta da nema klasične ciljne linije. Umjesto toga, trkači se natječu protiv virtualnog presretačkog vozila koje kreće 30 minuta nakon početka utrke. Kada vozilo prestigne trkača, njihova utrka je završena. To znači da svatko može sudjelovati i uživati u jedinstvenom iskustvu bez obzira na razinu kondicije ili brzinu trčanja.
 

Staza i okrepa


Staza Wings for Life Run Rijeka prolazi kroz Kampus na Trsatu. Utrka kreće između zgrada Studentskog centra i Građevinskog fakulteta, uz lagani uspon pored studentskih domova, skreće se u ulicu Akademika Branka Fučića te nizbrdo uz Studentsko naselje do startnog/ciljnog područja između zgrade Akvarija i Građevinskog fakulteta. Na stazi će biti stanice za okrepu i to s vodom, izotonikom i sezonskim voćem, kako bi se osigurala energija i hidratacija za sve sudionike.
 

Registracija i doprinos


Registracija za utrku obavlja se preko aplikacije Wings for Life World Run za Android ili iPhone. Startnina se naplaćuje, a cjelokupni prihod od startnina namijenjen je istraživanjima leđne moždine. Sudionici će preko aplikacije pratiti svoje vrijeme i sudjelovati u događaju, koji ima humanitarnu svrhu.

Ne propustite priliku postati dio pokreta koji mijenja svijet. Sudjelujte u Wings for Life World Run 2024. i podržite istraživanja leđne moždine, isotvremeno uživajući u nezaboravnom sportskom iskustvu. Za više informacija i registraciju, posjetite stranicu Sveučilišta u Rijeci i budite dio pozitivne promjene. 
 
FOTO: PEXELS