LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zadru

Traže se raspjevani studenti u gradu koji pozdravlja Sunce

Akademski zbor Sveučilišta u Zadru otvorio je audicije koje će se održavati ponedjeljkom. Studentima aktivnost u zboru donosi 2 ECTS-boda.

Akademski zbor Sveučilišta u Zadru otvorio je audicije koje će se održavati ponedjeljkom. Studentima aktivnost u zboru donosi 2 ECTS-boda.

Razmišljali ste o pridruživanju nekom zboru, ali niste uspjeli skupiti hrabrosti? Od ponedjeljka, 10. rujna 2018. godine, otvaraju se audicije za pristup Akademskom zboru Sveučilišta u Zadru. Tijekom nadolazeće akademske godine pripremaju se za mnogo zanimljivih nastupa u Zadru i izvan njega, stoga su im potrebni novi članovi. 

Ako ste student koji voli pjevati i želi se priključiti zboru, ovo je odlična vijest za vas. Naime, aktivnost u zboru računa se kao izborni predmet koji nosi 2 ECTS-boda, stoga na taj način možete spojiti ugodno s korisnim, poboljšati svoje vokalne sposobnosti, družiti se s drugim zborašima i putovati.

Ako vam je od samog pogleda na raspored i popisa izbornih predmeta pao mrak na oči, pohrlite ponedjeljkom u 18 h na Novi kampus (soba broj 103), gdje će vas čekati stari članovi, i ponovno oživite ljubav prema pjevanju dok dobivate prijeko potrebne ECTS-bodove. Glazbeno iskustvo nije važno, baš naprotiv, naglašavaju da su u zbor dobrodošli svi koji vole glazbu, bez obzira na glazbeno obrazovanje i dosadašnje iskustvo.

FOTO: PIXABAY