LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Završeno natjecanje Start-Up udruge

Timovi Jaruni, Know How, Pod repom i Flavum briljirali na Regional Case Studyju

Na završnoj ceremoniji natjecanja Regional Case Study (RCS) na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli kompanije su proglasile pobjedničke timove. U 4. izdanju natjecanja sudjelovalo je 300 natjecatelja, studenata sa svih sveučilišta u Hrvatskoj.

Na završnoj ceremoniji natjecanja Regional Case Study (RCS) na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli kompanije su proglasile pobjedničke timove. U 4. izdanju natjecanja sudjelovalo je 300 natjecatelja, studenata sa svih sveučilišta u Hrvatskoj.

Nakon nepunih mjesec dana rješavanja poslovnih slučajeva u kojim su sudjelovali studenti i mladi iz cijele Hrvatske, predstavnici partnera proglasili su najbolje te im uručili nagrade. Svi natjecatelji dobili su certifikate za sudjelovanje u Regional Case Studyju. Na četvrto izdanje RCS-a prijavilo se 300 natjecatelja, koji su formirali preko 100 timova, a imali su priliku rješavati poslovne slučajeve koje su predstavili kompanije Uniline, Infobip, Convergent Media Group (CMG) i eCroatia.

Za poslovni slučaj kompanije Uniline, najboljim je proglašen tim Jaruni (Goran Bogovac, Alen Delić, Stjepan Livačić) i osvojio je nagradu od četiri tisuće kuna. Drugo i treće mjesto su osvojili timovi Black (Saša Karlović, Petra Kuhar,) i Dream Team (Martina Požgajec, Kristijan Hubak). Pobjednike je proglasila Nina Stepčić iz odjela ljudskih resursa Uniline-a.

Prvonagrađeni tim za poslovni slučaj Infobipa je ekipa Pod repom (Jasmina Diković, Boris Levajac, Ivan Cesar). Drugo i treće mjesto osvojili su timovi XY (Areta Čurčić, Slobodan Esapović) i S.A.M. (Eva Trstenjak, Filip Živaljić). Nagradu je uručila Katja Bilić iz Infobipa.

Za poslovni slučaj portala eCroatia, najboljim je proglašen tim Know How (Dinko Romer, Vladimir Puvača), drugi je bio Dardaneli (Pavlović Iva, Perić Dora), a treći Dream team (Ana Gazdek, Tea Jarčov, Marija Živičnjak). Pobjednike je proglasila Korina Siljan iz portala eIstra.

Najbolji u rješavanju poslovnog slučaja CMG-a bio je tim Flavum (Nikolina Kolačko, Josipa Kolaković). Drugo i treće mjesto osvojile su radne grupe Frape (Franja Kutnjak, Petra Odeljan) i Project Europe (Irena Vuglovečki, Maja Vinković). Pobjednike je proglasila i nagrade uručila Martina Antonelić iz Convergent Media Group.

Organizator RCS-a je Start-Up udruga, a ovogodišnje natjecanje podržali su Istarska županija, HBOR, Rockwool, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, FET „Dr. Mijo Mirković“, Studentski centar Pula, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, hostel Pipištrelo, HGK, Trapan vina. Iduće godine slijedi jubilarno 5. izdanje natjecanja, a organizatori najavljuju njegovo širenje na druge zemlje i brojna druga iznenađenja i novosti.