LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EDUHUB

Testirajte svoje znanje za prijemni i ispite na medicini uz ovu aplikaciju

U dijelu aplikacije za maturante nalaze se ispitna pitanja za prijemni ispit, zajedno sa objašnjenjima i postupcima rješavanja ispitnih pitanja iz fizike i kemije.

U dijelu aplikacije za maturante nalaze se ispitna pitanja za prijemni ispit, zajedno sa objašnjenjima i postupcima rješavanja ispitnih pitanja iz fizike i kemije.

Testiranje vlastitog znanja jedna je od najboljih metoda pripreme za ispite, a još je bolje kada svoje znanje možete testirati uz zadatke sa starih ispita. 

Ako ste maturant koji se priprema za prijemni na medicini ili student medicine koji se sprema za ispite, svoje znanje možete testirati uz EduHub, aplikaciju s najvećom bazom pitanja s ispita s medicine i s prijemnog ispita. Pokrenuli su je studenti koji su htjeli olakšati maturantima, budućim studentima medicine, sadašnjim studentima medicine, ali i studentima srodnih fakulteta pripremu za ispite.

U dijelu aplikacije za maturante nalaze se ispitna pitanja za prijemni ispit, zajedno sa objašnjenjima i postupcima rješavanja ispitnih pitanja iz fizike i kemije pa ako se pripremate za prijemni, EduHub je savršena prilika za last-minute ponavljanje.

Aplikaciju možete skinuti na poveznici, a sve o aplikaciji, budućim planovima za razvoj, kao i o tome kako ovakvu ideju pretvoriti u djelo doznajte u 11. epizodi podcasta Studentski.hr TV u kojoj su gostovali osnivač aplikacije Dominik i liječnica Ema. 



Izrada podcasta ostvarena je u sklopu projekta SIMS – Socijalna inkluzija mladih kroz Studentski.hr, koji udruga Centar za razvoj mladih provodi u partnerstvu s udrugom Pragma, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Dodijeljeno mu je ukupno 1 400 000 kuna.

Za sadržaj ovog članka odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.
FOTO: UNSPLASH