LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Tehnologija, inovacije i edukacija kao srž „Rijeke tehnologije“

Znanstvenici i nastavnici predstavit će svoje radove na raznim lokacijama Sveučilišta, sastavnica i partnera – pozvani su svi zainteresirani.

Znanstvenici i nastavnici predstavit će svoje radove na raznim lokacijama Sveučilišta, sastavnica i partnera – pozvani su svi zainteresirani.

Centar za popularizaciju i promociju znanosti Sveučilišta u Rijeci organizira treću po redu, „Rijeku tehnologije“ koja će se održavati od 29. siječnja 2024. do 2. veljače 2024. godine.
 

Kroz pet dana održavanja manifestacije, studenti, učenici, ali i ostali zainteresirani građani Rijeke, moći će pobliže upoznati rad visokoškolskih i drugih obrazovnih institucija na području tehnologije, stoji na stranici riječkog Sveučilišta.
 


VEZANO: ZNANSTVENA AVANTURA Otvorene prijave za stipendije zaklade British Scholarship Trust


 

Lokacije programa


Ova manifestacija prilika je da znanstvenici i nastavnici predstave svoj rad na raznim lokacijama Sveučilišta, sastavnica i partnera, što će svim zainteresiranim osobama ujedno pružiti i mogućnost za upoznavanje riječkih tehnoloških dostignuća.

 
FOTO: Screenshot via Canva/UNIRI web
 

„Program ovogodišnje „Rijeke tehnologije“ Sveučilišta u Rijeci realizirat će se u suradnji sa sljedećim sastavnicama: Centrom za popularizaciju i promociju znanosti kao koordinatorom manifestacije, Tehničkim fakultetom, Građevinskim fakultetom, Pomorskim fakultetom, Fakultetom informatike i digitalnih tehnologija, Fakultetom za matematiku, Fakultetom za fiziku, Centrom za industrijsku baštinu, Centrom za mikro- i nanoznanosti i tehnologije te Centrom za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost.“ – stoji u objavi Sveučilišta.


Također, sa Sveučilišta napominju da su u manifestaciju uključeni i Centar tehničke kulture te Prirodoslovni muzej Rijeka.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA