LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna suradnja

Sveučilište u Zagrebu posjetilo je Beč na sajmu obrazovanja, obuke i poslova

Sajam je okupio oko 350 izlagača iz Austrije i drugih zemalja, uključujući sveučilišta, tvrtke i druge obrazovne institucije.

Sajam je okupio oko 350 izlagača iz Austrije i drugih zemalja, uključujući sveučilišta, tvrtke i druge obrazovne institucije.

Na međunarodnom sajmu obrazovanja, obuke i poslova BeSt3 i ove godine sudjelovalo je Sveučilište u Zagrebu. Sajam se održao u Beču od 7. do 10. ožujka 2024. godine, a organiziralo ga je Austrijsko federalno ministarstvo obrazovanja, znanosti i istraživanja (BMBWF) i Austrijski centar za zapošljavanje. 

BeST3 je najveći austrijski sajam obrazovanja na kojem izlaže veliki broj profesionalaca o različitim temama.  Održava se već 28. godinu za redom pod istim nazivom i formatom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sveučilište u Zagrebu (@sveucilisteuzagrebu)


Sajam je okupio oko 350 izlagača iz Austrije i drugih zemalja, uključujući sveučilišta, tvrtke i druge obrazovne institucije. Svake godine ovaj sajam posvećuje oko 75 000 studenata, nastavnika i svih koji su zainteresirani za kontinuirano obrazovanje. 

Na sajmu su predstavnici Središnjega sveučilišnog ureda za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju i Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Zagrebu predstavili 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu te mogućnosti studiranja za strane studente.

Veliki interes za studiranjem u Hrvatskoj pokazala su djeca s hrvatskim državljanstvom te djeca hrvatskih iseljenika. Također je iskazan i interes za mogućnost kratkoročnog studiranja u okviru Erasmus+ programa. 

Za više informacija posjetite web stranicu Sveučilišta u Zagrebu.
 
FOTO: PIXABAY