LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
tri vrste nagrada

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Rektor Sveučilišta u Splitu svake akademske godine dodjeljuje Rektorovu nagradu studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu.

Rektor Sveučilišta u Splitu svake akademske godine dodjeljuje Rektorovu nagradu studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu.

Sveučilište u Splitu raspisalo je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za studenta pojedinaca, skupinu studenata, studentski zbor studentsku udrugu ili drugu studentsku organizaciju Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2023/2024., a za postignuća u akademskoj godini 2022/2023.

Rektor Sveučilišta u Splitu, sukladno odredbama Pravilnika o Rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu, svake akademske godine dodjeljuje Rektorovu nagradu studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu. Rektorova nagrada dodjeljuje se jednom godišnje u pravilu prigodom Dana Sveučilišta u Splitu.

ANKETA: Trebaju li sveučilištu još jedne novine, kad plaća već ionako preskupi „Universitas”?Dodjeljuju se tri vrste nagrada: Rektorova nagrada za izvrsnosti (RNI), Rektorova nagrada za studentski znanstveni ili umjetnički rad (RNZUR) i Rektorova nagrada za posebna postignuća (RNPP). Pojedina vrsta Rektorove nagrade može se dobiti samo jednom, a odluka o dodjeli nagrade bit će objavljena na oglasnoj ploči Sveučilišta u Splitu i na mrežnoj stranici Sveučilišta 7. lipnja 2024. godine te se neće dostavijati sudionicima Natječaja na njihove adrese.

Splitski studenti uživali uz ljetno kino na kampusuPrijave, odnosno prijedlozi, podnose se najkasnije do 24. svibnja 2024. godine na Rektoratu Sveučilišta u Splitu, Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu na četvrtom katu ili preporučenom poštom s naznakom „Za rektorovu nagradu” na adresu Sveučilišta u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000, Split. Prijave se mogu podnijeti i u elektroničkom obliku na e-adresu protokol@unist.hr, također s naznakom naslova „Za rektorovu nagradu”. Prijava podnesena elektroničkim putem smatra se podnesenom u trenutku kad je zabilježena na poslužitelju za slanje poruka. 

Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja u Zagrebu otvorio vrata splitskim studentimaViše informacija o Natječaju, uvjetima i potrebne obrasce možete pronaći na službenoj stranici Sveučilišta.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: DODJELA NAGRADA 2023. GODINE, SVEUČILIŠTE U SPLITU