LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRIHVAĆENI I USPJEŠNO PROVEDENI PROJEKTI

Sveučilište u Splitu otvorilo je javni poziv za financiranje studentskih projekata iz nenatječajnih sredstava

Na ovaj natječaj mogu se prijaviti projekti koji su bili prihvaćeni i uspješno provedeni najmanje dva puta u prethodne tri akademske godine.

Na ovaj natječaj mogu se prijaviti projekti koji su bili prihvaćeni i uspješno provedeni najmanje dva puta u prethodne tri akademske godine.

Studentske udruge Sveučilišta u Splitu imaju priliku prijaviti svoje projekte za financiranje iz nenatječajnih sredstava prema Pravilniku o raspodjeli sredstava ostvarenih od studenata.

Sredstva su podijeljena u tri kategorije: kultura, umjetnost i sveučilišni mediji, znanost i tehnologija te studentski sport. Međutim, postoji jedan uvjet, a riječ je o tome da se mogu prijaviti mogu projekti koji su bili prihvaćeni i uspješno provedeni najmanje dva puta u prethodne tri akademske godine.

Rok je za prijavu projekata osam dana od dana objave poziva, zaključno s 26. 4. 2023. do 23:59 sati, a udruga koja se želi prijaviti za financiranje treba poslati projektnu dokumentaciju koja uključuje financijski plan, hodogram aktivnosti, ispunjeni opći obrazac, izjavu o nekažnjavanju voditelja udruge te presliku osobne iskaznice na mail zbor@unist.hr.

Nakon isteka roka od osam dana, Senat Sveučilišta u Splitu će na prijedlog nadležnih povjerenstava donijeti odluku o raspodjeli nenatječajnih sredstava za pojedini prijavljeni projekt. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti na gore navedeni mail, a natječajnu dokumentaciju mogu pronaći ovdje.
FOTO: UNSPLASH