LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvanredan uspjeh za Sveučilište

Sveučilište u Rijeci proglašeno je primjerom dobre prakse u provedbi Erasmus programa

Komisija je pozvala Sveučilište da svoj primjer dobre prakse podijeli s drugim europskim sveučilištima koja sudjeluju u Erasmus programu.

Komisija je pozvala Sveučilište da svoj primjer dobre prakse podijeli s drugim europskim sveučilištima koja sudjeluju u Erasmus programu.

Europska komisija izdvojila je djelatnicu Sveučilišta, Patriziju Pelčić te Centar za međunarodnu mobilnost Sveučilišta kao primjer dobre prakse u pogledu primjene Erasmus Without Paper alata. Sveučilište obnavlja svojih 750 međuinstitucijskih Erasmus sporazuma s partnerskim ustanovama putem sustava Erasmus Dashboard, stoji na stranici UNIRI-a.

Odabir vaše institucije dokaz je nepokolebljive predanost koju ste vi i vaši kolege pokazali u unapređivanju digitalnog upravljanja Erasmus+ mobilnost studenata tijekom izazovnog prijelaznog razdoblja. Kao rezultat toga, stekli ste visoku razinu iskustva i stručnosti za koje vjerujemo da mogu pomoći drugim višim obrazovnim institucijama za daljnji napredak i poboljšanje EWP-a u budućnosti, stoji u pismu zahvale Europske komisije.

Nadalje, Komisija je predložila Sveučilištu da bude uzor drugima i pozvala ga na suradnju u pogledu identificiranja načina za poboljšanje i proširenje funkcionalnosti u EWP-u kako bi poučeni svojim iskustvom, pomogli drugim europskim sveučilištima koji sudjeluju u Erasmus programu. Na što je Sveučilište pristalo te će Patrizia Pelčić u svojstvu EWP Championa pomagati Europskoj komisiji za daljnji razvoj EWP alata te pružiti savjete za unaprjeđenje rada ostalim europskim sveučilištima koje sudjeluju u Erasmus programu.
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT