LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pripremni tečaj

Sveučilište u Rijeci organizira pripreme za brucoše u STEM području

Pripreme se održavaju iz nekoliko predmeta, uključujući Elementarnu matematiku, Uvod u nacrtnu geometriju i Uvod u mehaniku.

Pripreme se održavaju iz nekoliko predmeta, uključujući Elementarnu matematiku, Uvod u nacrtnu geometriju i Uvod u mehaniku.

Brucoši prijediplomskih studija u STEM području imaju priliku utvrditi i ponoviti znanje iz nekoliko predmeta. Sudjelovanjem na pripremama, studenti si osiguravaju potrebnu razinu predznanja kako bi započeli akademsku godinu u potpunosti spremni, stoji na stranici UNIRI-ja.
 

Tko se može prijaviti?


Pripreme su namijenjene svim brucošima bilo kojeg prijediplomskog studija iz STEM područja, neovisno o tome jeste li ranije pohađali gimnaziju, tehničku ili strukovnu srednju školu. Prijaviti se možete do 15. rujna preko poveznice.


Program


Pripremni tečaj počinje 25. i traje do 29. rujna 2023. godine te se izvodi hibridno – svaki dan uživo, uz dodatne online zadatke i aktivnosti. Program se sastoji od 42 sata nastave iz predmeta: Elementarna matematika, Uvod u nacrtnu geometriju, Uvod u mehaniku. Svaki predmet ima 14 sati vježbi. 

Cijena pripremnog tečaja iznosi 9,29 eura po temi, odnosno 27,87 eura za cijeli tečaj, a da biste ga uspješno završili, morate prisustvovati na 70% sati, nakon čega ćete dobiti potvrdu o završetku programa. 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA