LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvoren treći krug natječaja

Sveučilište u Rijeci financira istraživačke projekte

Maksimalan iznos potpore je sedam tisuća eura.

Maksimalan iznos potpore je sedam tisuća eura.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je treći krug natječaja financiranja znanstveno-razvojnih projekata u kojima sudjeluju članovi gospodarstva ili zajednice „UNIRI-INOVA“. Sredstva financiranja dolaze iz Programskih ugovora za financiranje znanstvene i umjetničke djelatnosti, a rasporedit će se ukupno do 35 tisuća eura. Prijave su otvorene do 10. listopada, a možete ostvariti potporu od 7 tisuća eura, piše Novi list.


O natječaju

 

Natječaj je osmišljen kako bi podržao financiranje ili sufinanciranje interdisciplinarnih istraživačkih projekata znanstvenika sa Sveučilišta u Rijeci, u partnerstvu i suradnji s dionicima iz odgovarajućeg inovacijskog ekosustava. Ovaj ekosustav uključuje partnere i sudionike iz različitih dijelova takozvane petorostruke inovacijske staze. Krajnji cilj je postizanje dvosmjernog transfera znanja i poticanja regionalnog ekonomskog i društvenog razvoja.

„Mjesec hrvatske knjige” ima novi vizualni identitet. Provjerite je li odabran najbolji prijedlog


Natječajem se želi pružiti podrška ostvarivanju ciljeva te ostvariti Strategiju Sveučilišta za period od 2021. do 2025. godine, uočljivu kroz kvalitativne i kvantitativne pokazatelje. Također se želi što više integrirati Europsku strategiju za sveučilišta.

IZVOR: NOVILIST.HR
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA