LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kvaliteta nastave

Sveučilište u Osijeku poziva studente da ispune sveučilišnu studentsku anketu

Potvrdu o ispunjenoj anketu potrebno je priložiti pri upisu u višu godinu studija i završetak studija.

Potvrdu o ispunjenoj anketu potrebno je priložiti pri upisu u višu godinu studija i završetak studija.

Centar za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku poziva studente da ispune Jedinstvenu sveučilišnu studentsku anketu. Anketa je u potpunosti anonimna, a služi poboljšanju kvalitete nastave na Sveučilištu. 

Anketu je moguće pokrenuti na poveznici, a potrebno je prijaviti se pomoću AAI elektroničkog identiteta. Anketu se može ispunjavati u više navrata i ponovno se prijaviti istim podatcima sve dok se ne zaključi anketa. 

Nakon ispunjavanja svih anketnih obrazaca, studenti će moći samostalno ispisati potvrdu koju, uz ostale dokumente, trebaju priložiti pri upisu u višu godinu studija i završetak studija.

Za kolegije čija se nastava održavala na daljinu, zbog COVID-a 19, pitanja se odnose na kvalitetu predavanja na daljinu, ponuđenih sadržaja u elektroničkom obliku te kvalitetu komunikacije.

– Vaši iskreni odgovori i komentari utjecat će na poboljšanje kvalitete nastave na našem Sveučilištu – poručili su sa Sveučilišta studentima.

FOTO: FACEBOOK/EKONOMSKI FAKULTET U OSIJEKU