LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
RAZNOLIKOST U VISOKOM OBRAZOVANJU

Sveučilište u Osijeku organizira 8. Međunarodni tjedan osoblja

Posebna pažnja bit će posvećena i jačanju komunikacijskih vještina te unaprjeđenju međusobne suradnje kako bi se postigao što veći učinak u internacionalizaciji visokog obrazovanja.

Posebna pažnja bit će posvećena i jačanju komunikacijskih vještina te unaprjeđenju međusobne suradnje kako bi se postigao što veći učinak u internacionalizaciji visokog obrazovanja.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku najavljuje organizaciju 8. Međunarodnog tjedna osoblja koji će se održati od 3. do 7. lipnja 2024. godine. Ovogodišnji tjedan nosi naziv HANDS on COLOURS te predstavlja priliku za okupljanje kolega, prijatelja i partnerskih sveučilišta kako bi raspravljali o raznolikim temama internacionalizacije u visokom obrazovanju.

Glavna tema ovogodišnjeg tjedna osoblja bit će razmjena novih ideja i poticanje buduće suradnje. Sudionici će imati priliku dublje istražiti teme kao što su jačanje postojeće suradnje putem Erasmus+ programa, proširenje mreže partnerskih sveučilišta u sklopu COLOURS Universities Alliance te identifikacija prioriteta za buduću suradnju i potencijale za Erasmus+ mreženje u okviru individualnih razmjena i projektnih partnerstava.

Tijekom ovog događaja, očekuju se zanimljivi paneli, radionice i predavanja koja će proširiti znanje sudionika te ih inspirirati za daljnji rad i suradnju. Posebna pažnja bit će posvećena i jačanju komunikacijskih vještina te unaprjeđenju međusobne suradnje kako bi se postigao što veći učinak u internacionalizaciji visokog obrazovanja.

Sudjelovanje na 8. Međunarodnom tjednu osoblja UNIOS-a je besplatno za sve zainteresirane sudionike. Sveučilište će osigurati ručak, večeru dobrodošlice tijekom prvog radnog dana, kao i bogati društveni program. Sudionici su pozvani da pokriju svoje troškove putovanja i smještaja, a ako je moguće, to mogu učiniti iz sredstava Erasmus+ za individualnu mobilnost koja im je dodijeljena od strane njihovih matičnih organizacija.

Više informacija dostupno je na poveznici.

FOTO: PIXABAY