LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SVEUČILIŠTE U SPLITU

Sveučilište u Gdanjsku organizira besplatnu ljetnu školu Q-camp u Poljskoj

Program je namijenjen ambicioznim mladim znanstvenicima iz cijelog svijeta.

Program je namijenjen ambicioznim mladim znanstvenicima iz cijelog svijeta.

Sveučilište u Gdanjsku, kao dio alijanse SEA-EU, organizira besplatnu dvotjednu ljetnu školu Q-Camp: Quantum Summer School, koja će se održati od 26. kolovoza do 6. rujna 2024.

Promovirana nova generacija doktora i magistara na Medicinskom fakultetu u Splitu


Q-Camp nudi jedinstvenu priliku studentima prijediplomskog studija iz područja fizike, matematike, računarstva, kemije i tehničkih znanosti da istraže kvantnu teoriju, tehnologiju i poslovne primjene. Sudjelovanje u ljetnoj školi je besplatno, a postoji i mogućnost smještaja u studentskim domovima Sveučilišta u Gdanjsku.

Uskoro započinje obnova splitskog Hostela Spinut. Evo kako bi trebao izgledati


Program je namijenjen ambicioznim mladim znanstvenicima iz cijelog svijeta, koji će kroz predavanja i radionice renomiranih stručnjaka istraživati područje kvantnih tehnologija. Poseban događaj Q-Campa, hackathon, održat će se 30. kolovoza, gdje će sudionici surađivati s mentorima. Održat će se i konferencija koja će okupiti znanstvenike, predstavnike javnih institucija i industrijske lidere.

Povećan broj subvencija za studentski smještaj u Splitu


Rok za prijavu je 17. lipnja, a za više informacija i registraciju, posjetite: Home - Q-Camp: Quantum Summer School, Gdańsk 2024.

IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: FOTO: SCREENSHOT, SVEUČILIŠTE U SPLITU