LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pitanja i odgovori

Sveučilište održava online otvorene sate svih fakulteta za buduće studente

Zainteresirani će dobiti uvid u sve studijske programe koje nudi sveučilište.

Zainteresirani će dobiti uvid u sve studijske programe koje nudi sveučilište.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli ovaj tjedan, od 13. do 17. studenog 2023. godine održava online otvorene sate svih fakulteta. Otvoreni sati namijenjeni su maturantima, ali i svim ostalim zainteresiranim učenicima i studentima, kao i njihovim roditeljima.
 

Pitanja i odgovori o studijskim programima


Svi zainteresirani moći će slušati predavanja o svakom fakultetu te kasnije postaviti pitanja o odabranim studijskim programima. Predavanja će trajati deset minuta, a dodatnih 50 minuta bit će određeno za pitanja i odgovore.
 

„Ljubazno molim sve zainteresirane da se prethodno jave na niže navedene e-adrese (ovisno o tome koji ih fakultet/i interesira/ju) kako bi najavili svoje prisustvovanje online satu – evidencije radi", poručili su sa Sveučilišta.


Zainteresirani će dobiti uvid u studijske programe Filozofskog fakulteta, Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, Fakulteta ekonomije i turizma, Fakulteta informatike, Muzičke akademije, Tehničkog fakulteta, Medicinskog fakulteta, Fakulteta prirodnih znanosti te Dizajna i audiovizualne komunikacije.

Termine online sati i e-adrese za prijavu možete vidjeti na poveznici.

FOTO: FOTO: SVEUČILIŠTE U PULI/FACEBOOK