LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EU-CONEXUS Karijerni centar

Sve o studiju ili radu u inozemstvu na nadolazećem događaju „Go Global“

Predavanja se dotiču tema prednosti rada i studiranja u inozemstvu, perspektive poslodavaca na međunarodna iskustva te objedinjuju studentske priče iz prve ruke.

Predavanja se dotiču tema prednosti rada i studiranja u inozemstvu, perspektive poslodavaca na međunarodna iskustva te objedinjuju studentske priče iz prve ruke.

Sveučilište u Zadru poziva zainteresirane studente na online događaj Go Global, namijenjen studentima prijediplomskog, diplomskog ili poslijediplomskog studija. Događaj organizira EU-CONEXUS Karijerni centar, a sudionicima će ponuditi detaljnije informacije o međunarodnim iskustvima studija ili rada u inozemstvu, i to kroz tri predavanja.

Predavanja se dotiču tema prednosti rada i studiranja u inozemstvu, perspektive poslodavaca na međunarodna iskustva te objedinjuju studentske priče iz prve ruke. Sudionici će tako dobiti priliku poslušati više o temi globalne karijere upravo od stručnjaka i kolega studenata koji su krenuli na vlastita međunarodna putovanja.

EU-CONEXUS, Europsko sveučilište za pametno i održivo urbanim obalnim prostorima savez je devet europskih sveučilišta posvećenih razvoju znanstvenih istraživanja i inovacija u području pametne i održive urbane obalne održivosti (SmUCS). S ciljem promoviranja europske vrijednosti i identiteta okupljanjem nove generacije europskih građana, EU-CONEXUS stvara jedinstven način učenja i istraživanja kroz institucionalno usklađivanje i mobilnost za sve te oblikuje regionalne politike i promicanje kulturnih vrijednosti zemalja partnera.

Događaj Go Global samo je jedan od projekata njihovog Karijernog centra, a svi detalji i obrazac prijave nalaze se na stranicama Sveučilišta u Zadru.
FOTO: PEXELS