LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Osnove zarade

Sve o kriptovalutama, dionicama i ulaganju saznajte na besplatnoj Investicijskoj akademiji

Po završetku konferencije, svi prijavljeni će dobiti digitalni certifikat o sudjelovanju.

Po završetku konferencije, svi prijavljeni će dobiti digitalni certifikat o sudjelovanju.

Da su vrijedni i željni znanja, ponovno potvrđuju studenti s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Naime, idući tjedan, 5. i 6. svibnja, Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta, organizira novu konferenciju koja nosi naziv Investicijska akademija. Kako i samo ime kaže, tema je investiranje, a cilj je konferencije upoznati zainteresirane s raznim opcijama ulaganja, s naglaskom na dionice i kriptovalute.

I ovoga se puta konferencija održava uživo u WESPA Spaces s prijenosom online putem YouTube kanala HAZ studenti. Kako bi studenti saznali više o ulaganju u dionice i kriptovalute, a i odlučili koja alternativa im više odgovara, pobrinut će se Nikola Škorić iz Electrocoina, Tin Šarić iz BitX-a, Ognjan Despot iz Funderbeam SEE-a te Maja Menićanin i Marko Ljubić iz InterCapitala.

– Ne propustite šansu saznati kako pametno isplanirati ulaganje i postići što veći prinos uz što manji rizik. Ako vam se ulaganje dosad činilo komplicirano, sada imate priliku ukloniti svaku nepoznanicu koja vas je sprječavala da ulažete i štedite. – poručuju organizatori. 

Oba dana konferencija započinju u 15 h, a završava u 18 h. Prijave su besplatne, a možete se prijaviti na poveznici. Po završetku konferencije, svi prijavljeni će dobiti digitalni certifikat o sudjelovanju na e-mail adresu s kojom su se prijavili. Sve potrebne informacije dostupne su na web stranici HAZef-a, kao i na društvenim mrežama.

FOTO: UNSPLASH