LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Understanding the Internet

Sve o funkcioniranju interneta i upravljanju njime na besplatnom predavanju na FER-u

Ovo predavanje pruža priliku svim zainteresiranima da razumiju osnovne koncepte i sustave koji održavaju internet u funkciji.

Ovo predavanje pruža priliku svim zainteresiranima da razumiju osnovne koncepte i sustave koji održavaju internet u funkciji.

Odjel za komunikacije Hrvatske sekcije IEEE poziva na predavanje na temu Understanding the Internet koje će 19. travnja održati Jelena Ćosić, Community Development Officer u regionalnom internetskom registru RIPE NCC (Réseaux IP Européens Network Coordination Centre). Predavanje kreće s početkom u 14:15 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3.

RIPE NCC će organizirati predavanje Understanding the Internet koje će polaznicima pružiti pregled rada interneta i upravljanja njime, te uloge regionalnog internetskog registra (RIR). Tijekom ovog predavanja obradit će se teme o funkcioniranju interneta, upoznati različiti sudionici u upravljanju internetom i objasniti važnost internetskih registara, posebno RIPE NCC-a u upravljanju distribucijom IP adresa i osiguravanju stabilne funkcionalnosti interneta. Ovo predavanje pruža priliku svim zainteresiranima da razumiju osnovne koncepte i sustave koji održavaju internet u funkciji.

Predavanje će se održati na engleskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno su pozvani studenti.
FOTO: PEXELS