LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OBJAVLJEN KOMPLETAN PROGRAM

Sve je spremno za osmo izdanje LEAP Summita u Zagrebu

Preostalo je točno tjedan dana do povratka najveće multidisciplinarne konferencije za mlade u ovom dijelu Europe, LEAP Summita, koji će i ove godine, osmi put za redom, okupiti najveća imena iz vrha poslovnoga svijeta na zagrebačkoj pozornici.

Preostalo je točno tjedan dana do povratka najveće multidisciplinarne konferencije za mlade u ovom dijelu Europe, LEAP Summita, koji će i ove godine, osmi put za redom, okupiti najveća imena iz vrha poslovnoga svijeta na zagrebačkoj pozornici.

Preostalo je točno tjedan dana do povratka najveće multidisciplinarne konferencije za mlade u ovom dijelu Europe, LEAP Summita, koji će i ove godine, osmi put za redom, okupiti najveća imena iz vrha poslovnoga svijeta na zagrebačkoj pozornici. Organizatori su, ususret konferenciji, predstavili dvodnevni program i cijeli niz predavača ovogodišnjeg izdanja zakazanog za 18. i 19. svibnja u Zagreb Fair Congress Centru Zagrebačkoga Velesajma. LEAP Summit će time na četiri tematske pozornice – Ideas&Tech, Green, Impact x20  i LEAP  okupiti preko 60 govornika, a očekuje se više od 2000 uzvanika iz tridesetak zemalja. Posljednje prijave u tijeku su na linku.

 

Otvorenje konferencije na rasporedu je u četvrtak, 18. svibnja u 10 sati, a prvi će pred  publiku stati Andrius Bičeika, partner Revoluta iz perspektive održivog hiperrasta tvrtke. Nakon njega na LEAP pozornicu stiže Anna Vainer, osnivačica globalnog pokreta #IAmRemarkable, a istovremeno će na Ideas&Tech pozornici nastupiti Bruno Bajec, predstavnik Dell Technologies s predavanjem o iskustvu ubrzavanja donošenja odluka u poslovnom okruženju. Na Green pozornicu prvoga dana dolazi Dana Muntean, nekadašnja djelatnica Googlea i Facebooka koja će govoriti o spajanju strasti i svrhe na karijernom putu. Prvi dan publiku očekuju i inspirativne priče o kreativnosti Fredrika Harena te Stjepana Bedića o otvorenju privatne aviokompanije kao i brojne druge panel rasprave i predavanja.

 

Drugi dan konferencije na Ideas & Tech pozornici rezerviran je za Andreu Venu, glavnog službenika za klimu i održivost Europske svemirske agencije koji će sudionicima pružiti jedinstvenu perspektivu o tome kako organizacije mogu doprinijeti Pariškim sporazumima o klimatskim promjenama i Europskom zelenom planu. O taktikama storytellinga i izgradnje brenda govorit će Ashwitha Mukudan iz Adidasa, a tu je i Nikola Đorđević koji će publiku pobliže upoznati s marketinškim aktivnostima brenda Nike. Chiara Cocchiara inženjerka je zrakoplovstva koju je Forbes naveo kao 30Under30 lidera u kategoriji industrije, a govorit će o budućnosti čovječanstva u svemiru. Na rasporedu za petak nalaze se I panel rasprave o najvećim izazovima utjecajnog poslovanja u Hrvatskoj, brendiranju zaposlenika te brojni interesantni domaći i strani predavači. Po završetku konferencije sve sudionike očekuje dobro poznati fLEAP Out Party kojim će se završiti još jedno inspirativno izdanje LEAP Summita.

 

U posljednjih sedam godina LEAP Summit posjetilo je  više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta, a više od 300 predavača gostovalo je na pozornicama ove inspirativne konferencije te prezentiralo najnovije ideje, svoje uspjehe, znanje te dostignuća. Organizatori najavljuju da će, s promjenom lokacije, ovo biti najbolje i najveće izdanje do sad.

 

Prijave za osmo izdanje LEAP Summita otvorene su, a sudjelovanje je i ove godine besplatno. Kako bi dobili svoju ulaznicu, potrebno je popuniti obrazac na poveznici:  https://leapsummit.com/apply-now/. Generalni partner LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.

 

Više informacija može se pronaći na službenoj web stranici www.leapsummit.com te Facebook stranici.

FOTO: LEAP SUMMIT, PRESS