LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
150. obljetnica fakulteta

Sutra će se odviti spektakularno snimanje milenijske fotografije na Filozofskom fakultetu

Glavno parkiralište ispred fakulteta bit će poprište događaja, koji će okupiti zaposlenike i studente u formiranju obljetničkog logotipa.

Glavno parkiralište ispred fakulteta bit će poprište događaja, koji će okupiti zaposlenike i studente u formiranju obljetničkog logotipa.

U petak, 12. travnja 2024. godine, na Filozofskom fakultetu u Zagrebu zabilježit će se povijesni trenutak snimanjem milenijske fotografije povodom 150. obljetnice postojanja fakulteta. Glavno parkiralište ispred fakulteta bit će poprište događaja, koji će okupiti zaposlenike i studente u formiranju obljetničkog logotipa.

Organizirano u suradnji s Javnom vatrogasnom postrojbom Grada Zagreba, snimanje će započeti u 12 h, a Šime Strikoman fotografirat će prisutne s visine, podignut vatrogasnim vozilom.

Konture obljetničkog logotipa bit će iscrtane na prostoru parkirališta, a zaposlenici i studenti na njima će se rasporediti prema uputama djelatnika Katedre za kineziologiju. Parkiralište oko logotipa bit će ograđeno, a za uspješnu fotografiju bit će potrebno najmanje 410 osoba.


 
FOTO: Planirani oblik logotipa za milenijsku fotografiju po segmntima, Filozofski fakultet u Zagrebu

Nastava će biti prekinuta točno u podne sirenom za uzbunu, što će ujedno biti i prilika za testiranje sirene. Snimanje će trajati do 13:30, nakon čega će se nastava nastaviti prema uobičajenom rasporedu. Parkiranje će ponovno biti omogućeno nakon završetka događaja, što se predviđa nakon 14 sati. Nakon snimanja će biti moguće kupiti milenijsku fotografiju po simboličnoj cijeni u auli fakulteta.

Zapadno parkiralište bit će zauzeto za pripreme i snimanje milenijske fotografije pa se zaposlenicima preporučuje da ne parkiraju svoja vozila preko noći te da u petak na fakultet dođu javnim prijevozom, biciklom, romobilom ili na neki drugi prihvatljivi način.
FOTO: PEXELS