LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Rijeka

Subvencije za stanovanje kod privatnih stanodavaca dobit će i riječki studenti

Tko ostvaruje pravo na subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca?

Tko ostvaruje pravo na subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca?

Studentski centar Rijeka također je objavio Natječaj za ostvarivanje prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca na području Rijeke u akademskoj godini 2023/2024.

Sve bitne informacije o natječaju zainteresirani studenti mogu dobiti preko e-maila: natjecaj@scri.hr, te od srijede, 25. listopada 2023. godine, i na telefonski broj 099 492 5801 radnim danima od 09:00 do 11:00.

Natječaj je objavljen na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku ostvarivanja prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje NN 68/23, te Odluke koja određuje iznos subvencija i kvote za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2023/2024., kao i Odluke o izmjeni i dopuni navedene odluke za istu akademsku godinu, izdanu od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, Sveučilište u Rijeci, preko Studentskog centra Rijeka.

Tko ostvaruje prava na subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca, a tko ne, određeno je Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje.

Svi dokumenti i obrasci potrebni za prijavu na natječaj dostupni su na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA