LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKI POSLOVI

Studentski posao dana: odlično mjesto za sve one koji žele njegovati sportski duh i zaraditi

Ako želiš biti dijelom uspješne i ekipe sportskog duha, onda će se te sigurno razveseliti činjenica da je Decathlon potrazi za novim studentima.

Ako želiš biti dijelom uspješne i ekipe sportskog duha, onda će se te sigurno razveseliti činjenica da je Decathlon potrazi za novim studentima.

Potraga za novim poslom često zna biti izazovna, čak i u studentskim danima. Poslova ima, to je istina, međutim nije uvijek jednostavno naći posao koji je u skladu s našim vrijednostima.

Ti si sportaš/ica i želiš okolinu koja njeguje sportske vrijednosti? Izvrsno! Onda smo pronašli jedan idealan posao za tebe i to u Decathlonu.

Decathlon je lider na tržištu sportske opreme i njihova je misija kroz nevjerojatno iskustvo trgovine učiniti sport dostupnim svakom pojedincu. Djeluju u skladu s četiri vrijednosti: vitalnost, odgovornost, velikodušnost i autentičnost, a nude rad u pozitivnom i opuštenom radnom okruženju. Također, usmjereni su na edukacije i team buildinge te promiču duh zajedništva.

Baš kao da opisujemo jednu lijepu sportsku priču kojoj je uspjeh zagarantiran, a ako i ti želiš biti dijelom uspješne i ekipe sportskog duha, onda će se te sigurno razveseliti činjenica su u potrazi za novim studentima na poziciji sportskog trgovca.

Opis posla: rad na odjelu, rad na blagajni, dostava.
Adresa obavljanja posla: Decathlon Zagreb Istok, Siniše Glavaševića 5, Zagreb
Satnica: radni dan 4.38 €/h ; nedjelja i blagdani 6.57 €/h.

Oglas možeš pogledati ovdje, a za više sličnih oglasa za studentske poslove posjeti rubriku Poslovi. Također, ako se u oglasu ne pronalatiš ti, ne dvoji proslijediti ga do onih koje bi moglo zanimati.
FOTO: STUDENTSKI.HR