LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Trogodišnji program za cjelovit razvoj osobnosti

Studentski katolički centar Palma otvorio prijave za 3D formaciju

U tijeku su prijave za trogodišnji program za cjelovit razvoj osobnosti. Susreti će se održavati ponedjeljkom u 20 sati, a program prve godine vodi pater Tomislav Špiranec.

U tijeku su prijave za trogodišnji program za cjelovit razvoj osobnosti. Susreti će se održavati ponedjeljkom u 20 sati, a program prve godine vodi pater Tomislav Špiranec.

Studentski katolički centar Palma otvorio je prijave za sudjelovanje u trogodišnjem programu za cjelovit razvoj osobnosti pod nazivom 3D formacija. Njegov je cilj, navode iz organizacije, omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju.

– Prvo je za dušu i usmjereno je na naravnu zrelost polaznika uz predavanja, samopromatranje, grupni rad i eksperimente. Drugo D označava duh, a pruža osnove ignacijanske duhovnosti i iskustvo duhovnih vježbi u svrhu osnaživanja osobnog iskustva Boga. Treće D stoji za društvo, nudi suradnje u različitim projektima i udrugama pomoću kojih pojedinac može biti djelotvoran za Drugoga. – ističu.

Prijave su moguće samo za prvu godinu. Program prve godine vodi pater Tomislav Špiranec i počinje 5. listopada 2020, a susreti su planirani ponedjeljkom u 20 sati.

– Prva godina 3D formacije sudioniku omogućuje poticajno okruženje u kojem će: razvijati svijest o sebi prepoznavanjem i izricanjem nutarnjih pokreta, razmatrati Božju riječ i otvoriti joj se, vježbati se u krepostima uz konkretne zadatke i eksperimente, iskusiti bogatstvo zajedništva. – dodaju iz SKAC-a Palma

Prijavnica i sve dodatne informacije nalaze se na poveznici. Valja napomenuti da se prijaviti mogu mladi u dobi od 18 do 30 godina koji su, istaknuto je, spremni na promjenu života.
FOTO: PIXABAY