LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Provjerite ispunjavate li uvjete za subvenciju

Studentski dom u Dubrovniku otvorio je Natječaj za dodjelu prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje

Obratite pozornost na potrebnu dokumentaciju i ostvarite pravo na subvenciju smještaja.

Obratite pozornost na potrebnu dokumentaciju i ostvarite pravo na subvenciju smještaja.

Najmoderniji studentski dom u Hrvatskoj, SD Dubrovnik, otvorio je Natječaj za dodjelu prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje za akademsku godinu 2023/2024. Studenti koji ostvare pravo na subvencionirano stanovanje, mjesečno će za krevet u dvokrevetnoj sobi izdvajati 112,81 EUR (850 HRK), stoji na stranici SC Dubrovnik. Ovo je potrebna dokumentacija:

1. Potpisana prijava, odnosno Obrazac A, koji se popunjava online, a zatim se ispisuje, potpisuje i dostavlja poštom s ostalom dokumentacijom.

2. Potpisana Izjava o članovima kućanstva s obvezno upisanim brojevima OIB-a svih članova kućanstva, također se šalje poštom s ostalom dokumentacijom.

3. Ovjereni Obrazac B (B1–B4). Ovaj obrazac obvezno se ovjerava u Referadi Učilišta, a  studenti koji tek namjeravaju u jesenskom roku upisati prvi put prvu godinu prijediplomskog studija ga dostavljaju ispunjenog, ali ga ne ovjeravaju u Referadi.

Studenti dostavljaju samo Obrazac B koji se odnosi na njih, a ne sve. Nakon popunjavanja svih obrazaca, potrebno ih je ispisati, potpisati i zajedno s ostalom dokumentacijom poslati na adresu: STUDENTSKI CENTAR DUBROVNIK (NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ), Marka Marojice 2b, 20000 DUBROVNIK.

Na natječaj se možete prijaviti do 25. srpnja 2023. godine, a sve dodatne upite možete poslati na e-adresu: dom@scdu.hr

FOTO: PIXABAY