LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online radionice

Studentski digitalni HUB: U lipnju novi set besplatnih edukacija

Ana Klancir sudionike će novog seta edukacija u okviru projekta Studentski digitalni HUB uvesti u svijet upotrebe digitalnih medija u komunikaciji.

Ana Klancir sudionike će novog seta edukacija u okviru projekta Studentski digitalni HUB uvesti u svijet upotrebe digitalnih medija u komunikaciji.

Poduzetnički centar Split sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta Studentski digitalni HUB, donosi novi set edukacija za studente i mlade – održat će se 1, 7, 10. i 14. lipnja s početkom u 10:00. Tema su tog mjeseca Komunikacijske i prezentacijske vještine.

– Digitalno doba donijelo je velike promjene u području komunikacije, obrazovanja i poslovanja. Tradicionalni mediji do sada su informirali preko televizije, radija, novina i časopisa te su podrazumijevali isključivo jednosmjernu komunikaciju bez mogućnosti reagiranja. Iako su tradicionalni mediji zastupljeniji od novih medija, razvojem Interneta te pojavom društvenih mreža oni su suočeni s novim očekivanjima korisnika poput brzine izvještavanja, bogatstva informacija te multimedijalne pogodnosti kao što su zvučni i video isječci, poveznice i interaktivnost. – ističu organizatori.

Najavljuju da će Ana Klancir sudionike uvesti u svijet upotrebe digitalnih medija u komunikaciji.

– Mediji su bitni u poslovnoj komunikaciji jer omogućuju učinkovito rješavanje mnogih segmenata u spektru društvenog odnosa. Svojom jednostavnošću, pristupačnosti, brzinom, pomažu u svakodnevnoj komunikaciji između aktera u poslovnom krugu. Radionice govore o utjecaju medija u poslovnom komuniciranju, komunikaciji unutar organizacije, procesu komunikacije, vrstama komunikacije i teoriji digitalnih medija. – pojašnjavaju.

Napominju da se sve edukacije održavaju online – na platformi Zoom. Sudionici dobivaju potvrdu o sudjelovanju u obliku digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021–2027). Prijavnice su dostupne na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Projekt Studentski digitalni HUB, podsjećaju, sufinanciran je sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije. Provodi se kroz cijelu 2021. godinu.
FOTO: STUDENTSKI PODUZETNIČKI INKUBATOR